Anuntul nebun al portughezilor: "Draga tara, jucam finala si ne intoarcem pe 11 iulie acasa!" Culoar excelent pentru Ronaldo daca trece de Croatia

Anuntul nebun al portughezilor: "Draga tara, jucam finala si ne intoarcem pe 11 iulie acasa!" Culoar excelent pentru Ronaldo daca trece de Croatia

ProTV transmite in aceasta seara CROATIA - PORTUGALIA, ora 22:00

Portughezii n-au batut pe nimeni la Euro, dar sunt cei mai optimisti. "Pe 11 iulie ne intoarcem acasa", este declaratia cu care Fernando Santos, selectionerul Portugaliei, i-a facut pe suporteri sa viseze cu ochii deschisi. Finala se joaca pe 10 iulie, pe Stade de France.

"Sa castigam Euro fara sa batem pe nimeni? Ok, sunt de acord!", a glumit Santos la conferinta de presa.

"E adevarat ca am facut trei egaluri, dar trebuie sa fim sinceri. Portugalia a jucat mai bine de la meci la meci. A fost mai buna ca Islanda, a fost mult mai buna ca Austria, apoi mult mai buna ca Ungaria. N-am castigat, dar e si greu sa faci asta cand primesti trei goluri, asa cum s-a intamplat la ultimul meci.", a mai spus Santos.

Portughezii de la Record au calculat cati kilometri mai au de parcurs jucatorii pana in ziua finalei: 2911 :)

Portugalia intalneste in aceasta seara Croatia, la Lens, intr-un meci care va fi transmis in direct de ProTV incepand cu ora 22:00.

Meciurile din jumatatea de tablou din care face parte Portugalia

Elvetia - Polonia
Croatia - Portugalia

Tara Galilor - Irlanda de Nord
Ungalia - Belgia

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies