Antrenament cu trupe antitero. Imaginile spectaculoase de la ultima sedinta de pregatire a Elvetiei inaintea meciului cu Romania

Toata Romania vede Romania. Miercuri, editie speciala de la ora 18:00 in direct la ProTV, inainte de Romania - Elvetia! Meciul e in direct la ProTV de la ora 19:00

 

Romanii sa stea linistiti. Nu vor fi incidente la meciul cu Elvetia, la Paris. Trupele anti-tero au verificat fiecare centimetru din stadionul lui PSG. A fost o alarma falsa cu bomba.

Antrenorul Elvetiei n-a fost la fel de secretos ca Tata Puiu. I-a lasat pe politistii francezi sa ia la puricat tribunele in timp ce isi tinea antrenamentul oficial. Ca sa fie siguri ca Romania - Elvetia se va juca fara probleme - maine de la 19, la PRO TV.  

Elvetienii nu s-au plans nici ca au avut o zi de pregatire mai putin In plus ei au trebuit sa vina de la 800 de kilometri distanta, din sudul Frantei, acolo unde au cantonamentul.

Lotul Elvetiei este evaluat la 180 de milioane de euro, de 3 ori mai mult decat al Romaniei. Elvetienii nu au remarcat jucatori de la noi, ci intreaga echipa.
 

Citeste si:RomaniaElvetia
VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies