Box

Un roman, partener pentru Klitschko! Christian Ciocan se va antrena cu detinatorul centurilor WBA, WBO, IBF si IBO la "grea"

Christian "Hammer" va fi partenerul de antrenament al lui Wladimir Klitschko in urmatoarele saptamani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 13:08
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2014, 13:45

Pugilistul roman Christian Ciocan (26 de ani) revine in ringul de box dupa victoria inregistrata in luna aprilie cu neamtul Konstantin Airich. Acesta va incepe pregatirile pentru un nou meci oficial, pe care, cel mai probabil, il va disputa in luna octombrie, impotriva unui adversar pe care urmeaza sa-l aleaga in perioada urmatoare.

Pana la urmatorul meci oficial, Christian "Hammer" Ciocan se va antrena cu super campionul mondial Wladimir Klitschko, detinatorul titlurilor mondiale la categoria grea in versiunile WBA, WBO, IBF si IBO.

Ciocan va fi partenerul de antrenament al lui Klitschko, acesta din urma pregatindu-se pentru intalnirea cu bulgarul Kubrat Pulev, care va avea loc pe 6 septembrie, la Hamburg.

In trecut s-a mai vorbit despre posibilitatea unei lupte intre Ciocan si Klitschko, insa detinatorul centurii continentale la categoria grea mai trebuie sa faca cateva meciuri inainte de a se gandi la un meci oficial cu pugilistul ucrainean.

„Cristi are o vara plina de evenimente, urmatorul meci oficial urmand a-l avea la sfarsitul lunii octombrie. Pana atunci, din 10 august, timp de doua saptamani, va fi partener de antrenament pentru renumitul Wladimir Klitschko facand cu acesta sparring la Hamburg in fiecare zi. Ucraineanul urmeaza sa-si puna in joc cele patru centuri mondiale, in septembrie, in fata bulgarului Kubrat Pulev”, a spus Felix Paun, antrenorul de la Box Club Bute din Pechea.

Modifică setările cookies