Tyson Fury, meci ULUITOR: si-a invins adversarul cu fata plina de sange si a fost dus la spital. FOTO

Tyson Fury, meci ULUITOR: si-a invins adversarul cu fata plina de sange si a fost dus la spital. FOTO

Tyson Fury ramane neinvins dupa ce s-a impus in meciul sangeros cu Otto Wallin din Las Vegas.

Tyson Fury a fost din nou protagonistul unui meci incredibil. El s-a impus in meciul cu Wallin la puncte, insa a suferit doua taieturi pe fata si a incheiat meciul la spital. Sortul sau alb era roz din cauza sangelui si chiar si arbitrul avea sange pe camasa. Chiar si asa,decizia a fost unanima pentru Fury, 116-112, 117-111, 118-110.

La final, Fury nu a mai vorbit cu presa ci a fost transportat de urgenta la spital ca sa fie cusut.

Antrenorul sau a confirmat dorinta lui Fury de a se duela cu Deontay Wilder in februarie.

"Stiam ca e rau, dar am ramas calmi si a castigat meciul. S-a chinuit sa vada, dar a ramas puternic si s-a descurcat. Asta e motorul unui om mare precum Tyson, deoarece intr-o seara grea pentru el poate sa castige. Nu a fost cea mai buna pregatire pentru meciul cu Wilder, dar cele 12 runde au fost fantastice", a spus antrenorul lui Fury, Ben Davison.

Fury a transmis apoi ca e pregatit pentru orice dupa lupta asta. "Au fost 12 runde bune, a fost dificil. Deontay Wilder, tu urmezi, vagabondule! Acum sa mi se vindece rana, nu am vazut-o, dar simt ca e rea. Dar eu sunt "Tiganul razboinic", e doar despre inima si determinare. Daca pot sa merg mai departe, o sa merg mai departe. El avea 20-0, dar acum stie cum e sa pierzi", a spus Fury.

VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor „verzi” a fost actualizată de Guvern. Ce state au impus restricții românilor
BRAT