Simion a fost FURAT! Si englezii recunosc: "Punctajul a fost o GLUMA! Nu a reflectat ceea ce s-a intamplat in ring!" Revansa pentru titlu pe National Arena?

Autor: Sport.ro
Duminica 14 Iulie 2013, 13:20

	Simion a fost FURAT! Si englezii recunosc: "Punctajul a fost o GLUMA! Nu a reflectat ceea ce s-a intamplat in ring!" Revansa pentru titlu pe National Arena?

Viorel Simion a pierdut primul meci din cariera la profesionist in Anglia si a ramas fara centura WBC International la categoria pana.  VEZI AICI LUPTA LUI SIMION

Campionul Romaniei, Viorel Simion, a suferit prima infrangere sambata seara pe stadionul Craven Park al celor de la Hull City. Clasat de catre WBC pe locul 4 la aceasta categorie, Viorel Simion a luptat de la egal la egal cu englezul Lee Selby (16-1, 6KO). Din pacate pentru roman, acesta a fost victima arbitrilor, cei care au dat scorurile 118-110, 115-113 si 116-112, scoruri incredibile din moment ce Selby nu a fost superior in niciun moment lui Simion.

"Trebuia sa fie un rezultat de egalitate. Indiferent ce se va intampla in curand, Selby va vasli in amonte fara vasle pentru ca a fost norocos sa castige acest meci. Scorurile au fost o gluma, mai ales cel de 118-110. Nu a reflectat ceea ce s-a intamplat in ring. Ceea ce s-a intamplat de fapt a fost o lupta in care Simion a pus multa presiune, lovindu-l pe Selby toata noaptea cu lovituri de la distanta si l-a nimerit cu mai multe lovituri rapide si puternice. In runda a 8-a, Selby deja era obosit si fusese dominat clar in ultimele 5 runde. Nu puteam sa-i acord lui Selby vreo repriza pentru ca el fie a fugit, fie s-a agatat de adversar.

Simion l-a ranit puternic pe Selby cu o directa de dreapta in runda a 11. A continuat apoi sa trimita lovitura dupa lovitura si in runda a 12-a. Cu toata fuga si toate tinerile pe care le-a facut Selby, a fost norocos ca nu a pierdut puncte pentru ca Simion a fost cel care a facut lupta in toate cele 12 reprize" scriu cei de la East Side Boxing.

"Departe de o prestatie impresionanta pentru Selby"
scriu si cei de la Sky Sports care considera ca "Selby a avut calitate in jocul de picioare si asta l-a facut pe Simion sa rateze multe lovituri. Nu a fost o lupta frumoasa"

Ramas fara centura, Viorel Simion abia asteapta revansa impotriva lui Lee Selby pentru titlul WBC International. Iar aceasta revansa ar putea avea loc in Romania. Poate chiar pe national arena!

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT