Rudel Obreja Octavian Morariu Box

Scandal la sediul COSR: Obreja nu a fost lasat sa intre in cladire! Vezi reactia presedintelui Comitetului Olimpic!

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, nu a fost lasat sa intre in sediul Comitetului Olimpic si Sportiv (COSR), unde seful comitetului, Octavian Morariu, sustinea o conferinta de presa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 August 2011, 13:34
Data actualizarii: Luni 29 August 2011, 13:34

Obreja a afirmat ca nu a fost lasat sa intre de catre paznici, deoarece "asa sunt ordinele".

"Eu sunt presedintele Federatiei Romane de Box si vreau sa intru in sediul COSR, nu e sediul lui Morariu. Eu sunt suspendat de AIBA, nu de COSR. Asta e dovada ca faceti slugarnicie in fata AIBA. A adus bodyguarzii ca sa nu ma lase sa intre", a declarat Obreja.

Rudel Obreja se afla de mai mult timp in conflict cu conducerea AIBA, care ii cere demisia din functia de presedinte al FR Box. AIBA a notificat, la 9 august, FR Box ca va fi dezafiliata daca Obreja nu renunta la functia sa pana la 31 august.

Obreja i-a reprosat, saptamana trecuta, presedintelui COSR, Octavian Morariu, ca a luat partea AIBA in loc sa apere interesele FR de Box. Subiectul conferintei de presa organizate Morariu este legat de situatia de la forul roman de box.

"Domnul Obreja este autosuspendat ca presedinte al Federatiei Romane de Box. Mi se pare normal ca la o conferinta de presa organizata de mine sa invit pe cine vreau. Eu nu m-am dus la conferinta lui din respect pentru domnul Obreja", a fost reactia lui Octavian Morariu.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!