Conor McGregor Box

Raspunsul BRUTAL al lui McGregor dupa ce Tyson a spus ca "va fi omorat in ring de Mayweather"! Ce i-a transmis campionul din UFC

Conor McGregor a avut un mesaj pentru toti cei care nu ii dau nicio sansa in lupta cu Mayweather.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2017, 13:59
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2017, 14:02

Duelul dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor de pe 26 august este la doar o luna distanta iar cei doi continua razboiul de la distanta in care se implica multe nume importante din sporturile de contact. Ultimul a fost marele Mike Tyson, cel care nu i-a dat nicio sansa lui McGregor.

"Va fi omorat in ringul de box. Eu m-am enervat pentru ca am crezut ca vor fi folosite reguli de MMA impotriva celor de box pentru ca despre asta e vorba pana la urma: poate un boxer sa bata un tip din MMA?" a spus Iron Mike.

McGregor i-a raspuns la nici o zi distanta lui Mike Tyson. "Foarte dragut Mike. Dar te uiti la noul Don King, baiete. Banii sunt ai mei" a spus McGregor, facand un joc de cuvinte, fiind cunoscuta porecla lui Mawyeather, "Money". McGregor nu s-a oprit aici, postant pe o retea de socializare urmatorul mesaj: "Va veti manca toti cuvintele pentru tot restul zilelor voastre in timp ce eu voi manca homar pentru restul zilelor mele" a scris McGregor.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies