Leonard Doroftei Box

Mosu' Doroftei a luat viteza :) Presedintele FR de Box, amendat de Politie pentru ca gonea pe sosea: "Nu sunt vitezoman, dar cere masina"

Doroftei se indrepta catre Tulcea, unde a avut o ultima intalnire cu autoritatile locale, inaintea organizarii competitiei internationale de box "Centura Dunarii".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 17:08
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 17:17

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a fost amendat de Politia Rutiera, din cauza vitezei neregulamentare pe care o avea in drum spre Tulcea, unde a participat la semnarea parteneriatelor necesare desfasurarii Turneului international "Centura Dunarii". 

"Mi-am cerut scuze celor care m-au asteptat astazi la Tulcea pentru a semna parteneriatele cu autoritatile necesare desfasurarii competitiei internationale de box pentru tineret "Centura Dunarii". Am avut mai multe intalniri si, este drept, am fost sanctionat cu doua puncte din cauza vitezei", a declarat Doroftei, citat de Agerpres.

Leonard Doroftei a refuzat sa mentioneze localitatea in care a fost sanctionat, dar a precizat ca "nu sunt vitezoman, desi masina cere". 

Doroftei a tinut sa salute sprijinul financiar acordat de autoritatile locale si judetene: "Pentru noi conteaza orice sprijin", a afirmat Doroftei. 

Competitia internationala de box pentru tineret "Centura Dunarii" se va desfasura in perioada 8-14 iunie, la Tulcea, la eveniment fiind invitati reprezentantii tuturor statelor riverane Dunarii si Turcia. 

"Le oferim tinerilor posibilitatea de a juca in ring in pregatirea ciclului olimpic si sunt convins ca va fi o competitie de renume", a precizat Leonard Doroftei. 

Modifică setările cookies