Box

Mayweather, umilit de seici! Meciul de sute de milioane cu Pacquiao a fost anulat! Cum i-a suparat pe bogatii din Abu Dhabi

Oferta seicilor a expirat dupa ce Mayweather nu a acceptat propunerea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 13:44
Data actualizarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 13:50

Lovitura dura de imagine pentru Floyd Mayweather. Marele boxer a primit o oferta "de nerefuzat" din partea unor seici, pentru a disputa un meci de vis cu Pacquiao in Abu Dhabi, insa starul american nu a acceptat la timp oferta.

Akbar Muhammad, seful unui grup de investitii din Abu Dhabi si sef al comisiei de box, a oferit 120 de milioane de dolari pentru un meci intre Mayweather si Pacquiao. Oferta trebuia acceptata in prima saptamana a anului, insa Mayweather nu a dat niciun rapuns asa ca oferta a fost retrasa.

"Noi suntem oameni seriosi si cautam sa lucram cu oameni seriosi. Domnul Mayweather nu este un campion, campionii cauta mereu cele mai tari meciuri iar asta ar fi cel mai tare meci din toate timpurile. Asa cum Muhammad Ali sau Sugar Ray Leonard au avut curajul de a accepta provocari de acest fel, ne asteptam si de la domnul Mayweather sa accepte, insa nu a fost cazul. Oferta noastra a expirat dar stati linistiti, vom avea un alt super meci ca main event", a spus Akbar.

Chiar daca reactia lui Mayweather s-a lasat asteptata, este clar ca americanul isi doreste sa lupte cu Pacquiao in America, daca acest meci va avea loc in 2015.

Modifică setările cookies