Floyd Mayweather Box Logan PAul YouTuber Logan Paul Box

Mayweather, amenințat de către Logan Paul: „Felicitări, Floyd, mergi la închisoare!” Boxerul ar fi încălcat înțelegerea 

La aproape un an de când cei doi s-au luptat, apar noi detalii contractuale care nu au fost respectate de către Mayweather. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 19:33
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 19:42

Pe 6 iunie 2021, Logan Paul (27 ani) îl provoca pe Floyd Mayweather (45 ani) la un meci de box. Retras din activitate, pugilistul a acceptat propunerea Youtuber-ului, iar lupta a avut loc pe stadionul Hard Rock, din Miami. Doar că nimeni nu a fost declarat câștigător, pentru că în contract cei doi au stipulat că adversarul trebuie făcut KO, lucru care nu s-a întâmplat.

Cele două staruri nu au boxat degeaba. Floyd Mayweather a primit 65 de milioane de dolari, în timp ce oponentul său a încasat 5,5 milioane de dolari. Doar că Logan Paul susține că nu i s-au virat toți banii și că a decis să-l dea în judecată pe fostul campion mondial pentru că nu și-a respectat înțelegerea, considerând că este vina întregului staff al lui Mayweather.

„Nu, mi-a plătit toți banii. Așa stau lucrurile, lipsesc câteva milioane de dolari. Voi merge în instanță. Ne vedem la tribunal. Felicitări, Floyd, mergi la închisoare”, a spus Logan Paul, citat de TMZ Sports.

Meciul dintre Logan Paul și Mayweather

Modifică setările cookies