Mayweather, amenințat de către Logan Paul: „Felicitări, Floyd, mergi la închisoare!” Boxerul ar fi încălcat înțelegerea 

Floyd Mayweather Box Logan PAul YouTuber Logan Paul Box
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 19:33
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 19:42

La aproape un an de când cei doi s-au luptat, apar noi detalii contractuale care nu au fost respectate de către Mayweather. 

Pe 6 iunie 2021, Logan Paul (27 ani) îl provoca pe Floyd Mayweather (45 ani) la un meci de box. Retras din activitate, pugilistul a acceptat propunerea Youtuber-ului, iar lupta a avut loc pe stadionul Hard Rock, din Miami. Doar că nimeni nu a fost declarat câștigător, pentru că în contract cei doi au stipulat că adversarul trebuie făcut KO, lucru care nu s-a întâmplat.

Cele două staruri nu au boxat degeaba. Floyd Mayweather a primit 65 de milioane de dolari, în timp ce oponentul său a încasat 5,5 milioane de dolari. Doar că Logan Paul susține că nu i s-au virat toți banii și că a decis să-l dea în judecată pe fostul campion mondial pentru că nu și-a respectat înțelegerea, considerând că este vina întregului staff al lui Mayweather.

„Nu, mi-a plătit toți banii. Așa stau lucrurile, lipsesc câteva milioane de dolari. Voi merge în instanță. Ne vedem la tribunal. Felicitări, Floyd, mergi la închisoare”, a spus Logan Paul, citat de TMZ Sports.

Meciul dintre Logan Paul și Mayweather

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!