Jo Jo Dan:"O sa fiu in primii 7 boxeri WBC!"

JoJo Dan Miguel Casillas WBC Box
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Decembrie 2008, 18:03
Data actualizarii: Miercuri 17 Decembrie 2008, 18:06
Jo Jo Dan, a declarat ca trebuie sa-l invinga pe adversarul sau, mexicanul Miguel Casillas, pentru ca nu poate scapa ocazia de a intra in elita versiunii WBC.

"Sunt de patru ani in boxul profesionist si nu pot scapa ocazia ivita pentru a intra intre primii 7-8 pugilisti ai versiunii WBC. Sper sa vedeti un spectacol. Am incredere in mine, mai ales ca boxez in orasul campionilor, Ploiesti. Pentru mine primul adversar de care voi trece va fi cantarul. Am doua kilograme in plus, dar pana la cantarul oficial totul va fi bine. Prezenta lui Bute la meci va fi un atu important pentru mine'', a spus Jo Jo Dan.

Adversarul pugilistului roman, Miguel Casillas, considera ca va castiga meciul cu Ion Ionut, chiar daca boxeaza in deplasare. "Am batut atata drum pana aici, dar sunt decis sa castig. Lui Jo Jo ii transmit ca, chiar daca sunt la el acasa, am venit sa-l bat", a spus Miguel Casillas.

Promotorul galei, Cris Ganescu, compara traseul in boxul profesionist al lui Ion Ionut cu cel al fostului pugilist roman, Leonard Doroftei.

"Pentru Jo Jo Dan este o lupta intermediara obligatorie. Si Doroftei, la vremea lui, a disputat un asemea meci, pentru titlul continental american. Atunci, era al noualea meci al lui Doroftei la profesionisti, care a avut loc intr-o atmosfera ostila, contra unui american, insa Dorin si-a demonstrat clasa si a cucerit centura. La fel sper sa faca si Jo Jo, care are sansa sa joace cu centura pe masa in Romania", a afirmat Ganescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!