Lucian Bute Box Carl Froch InterBox Jean Pascal Box

Jean Pascal DA DE PAMANT cu Bute dupa ce Interbox a anuntat lupta: "Nu o sa fie niciun meci, e doar o propaganda JOSNICA!" Cum il face PRAF pe roman:

►"Campion in tara mea", supergala la Galati, 19:00 in direct la Sport.ro si Voyo.ro! La 23:00 Hammer se bate cu Mazikin pentru titlu european, in direct la PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2013, 18:45
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2013, 18:45

Lucian Bute si Interbox au anuntat astazi ca boxerul roman si-a dat acordul sa lupte in luna mai cu Jean Pascal, cel care l-a provocat de mai multe ori in ultimii ani, pe cand acesta detinea centura IBF.

Ultimele ore au adus insa o noua rasturnare de situatie, Bute si clubul sau fiind acuzati ca vor doar sa isi faca reclama si sa ii mentina romanului imaginea curata, pentru a nu mai fi acuzat ca refuza sa se lupte cu boxeri mai bine cotati.

Jean Pascal a vorbit astazi cu jurnalistii canadieni de la LaPresse.ca si a transmis ca ca nu stie nimic despre un meci si, mai mult, nici nu isi poate programa unul.

"Am fost surprins sa aflu ca Bute si Interbox au anuntat deja un meci. Eu nu am fost in planurile lui in decembrie, cand am vrut sa organizam o lupta si intre timp mi-am aranjat un meci cu Chad Dawson, tot in luna mai. Cred ca Interbox se foloseste de numele meu pentru a-i face reclama lui Bute.

Este deplorabil sa faca un asemenea gest. Este o propaganda josnica. De trei ani tot spun ca vreau un meci cu Bute, iar el m-a refuzat mereu. Acum am meci pentru titlu, iar ei vin si lanseaza tot felul de zvonuri.", a spus pugilistul.

Urmatoarele zile vor arata exact cu cine se va lupta fostul campion IBF, desi Rudel Obreja da mai mult ca sigur un meci cu Pascal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!