Bogdan Dinu Lucian Bute Box

EXCLUSIV! Bogdan Dinu a semnat cu Interbox si vrea sa ii calce pe urme lui Bute: "Visez sa fiu campion mondial"

Bogdan Dinu lupta in acest weekend contra lui Avery Gibson

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 20:34
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 20:55

Bogdan Dinu a facut cel mai mare pas din cariera sa de boxer profesionist. Acesta a semnat cu Interbox si se antreneaza in Canada de cateva saptamani, luptand in aceasta sambata cu Avery Gibson. Meciul va avea loc in Quebec, Canada, acolo unde Lucian Bute este unul dintre cei mai iubiti luptatori.

Dinu are pana acum 9 meciuri la profesionisti, toate castigate. Dintre acestea, doar 3 s-au terminat la decizie, celelalte fiind victorii prin KO in primele runde.

Cel care a avut incredere in Dinu a fost Lucian Bute, boxerul roman aducandu-l in Canada pe Bogdan Dinu, cel care va lucra cu fosta echipa a lui Lucian, condusa de Stephan Larouche. Bogdan Dinu a vorbit despre telul sau pentru Pro TV.

Visul meu e sa devin campion mondial, unul din motive pentru care am semnat cu Interbox! Cu munca, seriozitate disciplina pot ajunge sa boxez pentru o centura mondiala, eu cred ca in 2 ani pot ajunge sa ma bat pentru titlu mondial.
Le promit romanilor sa, aiba incredere in mine sa ma incurajeze si eu o sa mi fac datoria sa ma antrenez si sa devin campion Mondial.
Lucian Bute este un bun prieten, unul de la care am foarte mult de invațat si care ma ajutat si consiliat mult cand am semnat cu Interbox! Vreau sa I calc pe urme si sa ajuns popular cum este el in Canada
Faptul ca am ajuns si am avut sansa sa ajung la un club mare cum e interbox , e un nou drum un nou inceput pentru mine, cred in ei in echipa mea in mine si impreuna sper si imi doresc sa ajung intr-o buna zi campion mondial!
Modifică setările cookies