Dezvaluiri incredibile! Ce a facut Mayweather in saptamana dinaintea luptei cu McGregor: "A fost ceva aproape ireal pentru mine"

Dezvaluiri incredibile! Ce a facut Mayweather in saptamana dinaintea luptei cu McGregor: "A fost ceva aproape ireal pentru mine"

Floyd Mayweather l-a invins fara mai probleme pe Conor McGregor in cel mai mediatizat meci de box al anului. Pugilistul american s-a impus prin TKO in repriza a 10-a.

"Floyd Mayweather petrecea pana la 5 dimineata cu stipperite, la piscina, in saptamana dinaintea meciului cu McGregor", spune acum Chris Eubank Jnr, pugilist apropiat de supercampionul de 40 de ani.

Eubank Jnr, care se va lupta cu Avni Yildirim pe 7 octombrie, a vorbit intr-un interviu acordat presei americane, acesta spunand ca a ramas uimit de programul lui Mayweather.

"A fost ceva suprarealist pentru mine. Cine face asta, cand are meci intr-o saptamana?! Ei bine, Floyd o face", a spus Eubank Jnr.

Pugilistul a povestit ca Mayweather a petrecut in mai multe randuri pana la rasaritul soarelui, el aducand stipperite la petrecerile date.

"Cu o saptamana inainte de lupta l-am vazut iesind din clubul de striptease la 5 dimineata, a fost suprarealist. Apoi, a dat petrecere la piscina. El nu bea si de obicei sta linistit, se relaxeaza. Insa cine face asta, cand are meci intr-o saptamana? Ei bine, Floyd o face", a spus Eubank Jnr.

"Fiecare e diferit si treaba cu Floyd sta asa. Din cate se pare, ii prinde bine", a mai spus pugilistul.

Eubank Jnr e sigur, insa, ca Mayweather nu s-a comportat asa pe vremea cand boxa la profesionisti.

"Garantez ca nu acest stil de viata l-a dus unde este acum. Facea ceea ce trebuia sa faca", a mai spus el.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies