Box

Bataie incredibila in sala! Un boxer profesionist a fost provocat de o persoana care il injura pe Internet! Vezi cum s-a terminat

Vezi cum s-a terminat lupta dintre cei doi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Mai 2014, 16:59
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 17:13

Scene incredibile intr-o sala din USA. Deontay Wilder (luptatorul de culoare), un boxer profesionist neinvins in peste 30 de meciuri, a avut parte de o confruntare ciudata.

Acesta s-a batut cu Charlie Zelenoff, o persoana care il agasa de ani de zile. Charlie ii dadea mesaje si chiar il suna, spunandu-i ca o sa il omoare si chiar ca o sa ii faca rau fetitei acestuia, in varsta de doar cativa ani.

Saturat de aceste amenintari, Deontay l-a provocat pe agresorul sau la un meci de box in sala. Charlie a semnat inainte de lupta o foaie prin care spunea ca nu il va da in judecata pe Deontay, daca acesta il va rani rau in meci. Confruntarea a mers cum se astepta toata lumea, Charlie fiind facut praf de catre boxerul profesionist.

"Am vrut sa il bat ca sa ii salvez viata. Data viitoare o sa se ia de cine nu trebuie si va fi omorat. Sper ca si-a invatat lectia", a spus Deontey pentru TMZ.
 

Modifică setările cookies