Lucian Bute Carl Froch Box

Anuntul care il face KO pe Bute! Meciul cu Froch pentru titlul mondial A CAZUT! Cu cine se poate lupta romanul in 2013:

Sambata ora 22.00: Local Kombat “MAREA FINALA”, cea mai tare gala organizata vreodata in Romania! IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Decembrie 2012, 21:38
Data actualizarii: Joi 20 Decembrie 2012, 21:52

 

Lucian Bute nu va mai lupta in mai contra lui Carl Froch! Englezii anunta ca actualul campion IBF va avea un meci pentru unificarea centurilor!

Englezii de la Daily Mail scriu ca Mikkel Kessler si Carl Froch se vor lupta pentru a 2-a oara intr-un meci pentru unificarea centurilor IBF si WBA in luna mai cu o miza de 4 milioane de lire sterline!

Cel mai probabil, acel meci va avea loc pe Arena O2 din Londra in mai, o alta varianta fiind si Manchester Arena. Froch si Kessler s-au mai infruntat in turneul Super Six in urma cu 2 ani, Kessler reusind sa castige. Froch vrea revansa si apoi un meci revansa cu Andre Ward.

Astfel, Lucian Bute va mai fi nevoit sa astepte pana va primi revansa cu Carl Froch - englezii de la Daily Mail scriu ca Bute il va lasa pe Froch sa aiba acest meci si va mai lupta intr-un "meci de incalzire" pentru a-si reveni dupa infrangerea pe care a suferit-o in fata lui Froch in mai. Un posibil adversar pentru Lucian Bute este Jean Pascal, cel care l-a provocat pe Bute spunand ca acesta a mers in Montreal cu un singur scop - sa faca bani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!