Sa vina Klitschko! KO DEVASTATOR! Ciocan l-a pus la podea pe gigantul Larsen de doua ori! Titlul european ramane in Romania! Vezi REZUMAT!

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 23:57

Cristian Ciocan ramane campion european, dupa un KO superb in fata propriilor suporteri de la Galati!

Sa vina Klitschko! Este o victorie imensa pentru Ciocan, care urca in clasament si poate cere meciul pentru care s-a apucat de box. O partida cu supercampionul Klitschko pe national arena! Pana atunci, Ciocan savureaza victoria cu gigantul de 120 de kg Larsen. L-a pus de doua ori la podea cu o serie de lovituri devastatoare. A doua oara norvegioanul nu s-a mai ridicat! Centura ramane la Galati!

LIVE: Runda 7:
Meciul explodeaza, tribuna e in picioare! Ciocan ataca si trimite lovituri naucitoare catre Larsen! KO-ul este aproape! Si vine dupa cateva secunde! Larsen este la podea si ramane acolo! Cristian Ciocan isi pastreaza titlul european in fata publicului de la Galati!

Runda 6: Ciocan sta mai bine fizic si il alearga pe Larsen, care e obosit! Romanul da impresia ca poate da lovitura in orice clipa! Si asta vine rapid! O directa care in pune in fund pe norvegian! Gongul il salveaza pe Larsen!Runda 5: Ciocan e mai activ repriza si puncteaza de cateva ori. Larsen pare ca a obosit! Ciocan trimite superb doua directe si il zdruncina pe norvegian. Romanul arata mult mai bine in repriza asta!

►Runda 4: Ciocan incepe repriza tot in colt iar norvegianul loveste extrem de amenintator! Larsen domina lupta si nu-l lasa pe roman sa fuga din corzile ringului! Cristi se trezeste pe finalul reprizei si puncteaza cu o directa de dreapta! 

►Runda 3: Larsen incepe agresiv si puncteaza cu cateva directe! Ciocan ridica iar sala in picioare cu mai multe lovituri puternice, dar Larsen pare o stanca! S-a stins lumina in sala de la Galati, deocamdata doar cea de la reflectoare. Larsen il prinde in colt pe Ciocan si il loveste puternic!

►Runda 2: Ciocan trimite o directa superba de dreapta in barbia lui Larsen, norvegianul isi ia revansa. Publicul este in picioare la un schimb rapid de lovituri intre cei doi! Norvegianul a incercat sa-l ia in brate si a recurs la tertipuri pentru a stopa furia romanului! Repriza mai buna pentru Ciocan!

Runda 1: Larsen incepe agresiv si trimite mai multe directe, una din ele si-a atins tinta. Ciocan asteapta calm greseala adversarului si incearca decisiva. Norvegianul a lovit mai clar insa in prima repriza!

►Incepe meciul, HAI CIOCANE!

►Se intoneaza imnul Norvegiei pentru Larsen, al Germaniei pentru arbitru si al Romaniei pentru Cristi Ciocan!

►Situatia se schimba cand intra Ciocan, multimea este in delir si ii cere un KO mare in aceasta seara! Ciocan e imbracat in tricoul Otelului Galati la intrarea in ring.

►Larsen intra in ring si este fluierat de toata lumea! Sotia sa este romanca si se afla in sala!

►Sala este arhiplina la Galati, toata lumea asteapta un meci mare din partea lui Ciocan!

 


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT