"Acest meci ma va face o legenda" Cutremur in ring la inceputul lui 2017: Klitschko vs Joshua!

"Acest meci ma va face o legenda" Cutremur in ring la inceputul lui 2017: Klitschko vs Joshua!

Meciul pentru titlurile IBF si WBA la categoria grea dintre pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko si Anthony Joshua ar putea sa-l transforme pe invingator "intr-o legenda" a boxului, spune pugilistul britanic.

"Acest meci poate instantaneu sa transforme un campion in legenda", a explicat campionul olimpic din 2012, cu ocazia unei conferinte de presa la stadionul Wembley, unde va avea loc meciul pe data de 29 aprilie 2017. 

"Este o confruntare care va atrage o enorma atentie si este genul de meci care poate schimba viziunea oamenilor despre tine", a precizat boxerul in varsta de 27 de ani. "Un KO ar fi cireasa de pe tort, dar o victorie, indiferent in ce fel, este foarte posibila", a mai spus Joshua. 

Pugilistul britanic, cu un bilant de 18 de victorii si nicio infrangere, si-a pastrat, sambata, la Manchester, centura mondiala IBF la categoria grea, impunandu-se prin KO tehnic in repriza a 3-a in fata americanului Eric Molina, cel care i-a deschis calea catre un meci cu Klitschko in 2017. 

La randul sau, Klitschko, care si-a pierdut toate titlurile mondiale in 2015 in fata britanicului Tyson Fury, a fost prezent la conferinta de presa de pe Wembley. 

"Sunt obsedat de dorinta de a redeveni campion mondial", a insistat Klitschko, care va avea 41 de ani la ora meciului. 

"Eu inteleg ce spun oamenii atunci cand vorbesc ca batranul leu poate inca rage si inteleg obsesia sa pentru ca si eu o am pe aceeasi: va fi un meci al titanilor", a comentat Joshua, fost partener de antrenament al lui Klitschko.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies