60.000 de oameni la Chagaev-Klitschko, sambata 23:00, PRO TV!

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iunie 2009, 10:04

Tyson cel Alb - Chagaev e pornit pe fratii Klitschko. Sambata, uzbekul vrea sa-i ia toate centurile mondiale lui Wladimir Klitschko.
EVENIMENTE LA SPORT.RO:
â–º Romanul Gabi Visoiu si numarul 1 mondial, Ralf Souquet: Internationalele Romaniei de biliard EurostructurOpen la Sport.ro

â–º Nadal si Federer se bat pentru Wimbledon, de luni la Sport.ro!

60 de mii de fani si-au luat bilete pentru marele meci. Klitschko si Chagaev se vor bate in Germania, pe arena lui Schalke.

Chagaev a scapat de problemele medicale si e gata de lupta - le-a promis fanilor ca va castiga lupta cu Wladimir si-l va provoca si pe Klitschko cel mare, Vitali.

EVENIMENTELE SAPTAMANII LA SPORT.RO

Sambata, 20 iunie, “Greu de ucis”, main-event: Ruslan Chagaev VS Wladimir Klitschko.
PROGRAM LIVE
22.00 la Sport.ro si www.sport.ro
23.00 la ProTV si pe www.sport.ro

Cele mai tari momente, cele mai mari batalii, cele mai incredibile lovituri si cele mai spectaculoase trucuri sunt la Sport.ro! Campinatul Mondial de Darts, batalia greilor din box, preliminariile pentru Campionatul European de handbal, dar si Internationalele Romaniei de biliard sau cel mai tare turneu de tenis al lumii sunt la Sport.ro!

In fiecare miercuri ai la Sport.ro Campionatul Mondial de Darts. 3000 de suporteri vor sa vada cum singura femeie care s-a inscris in concurs se bate cu expertii din Darts!

Nu rata Campionatul Mondial de Darts, in fiecare miercuri la Sport.ro, de la 20:30

Sambata, de la 16:00, ai la Sport.ro batalia din Polonia! "Misiunea imposibila" Polonia - Romania este la Sport.ro, sambata de la 16:00!

De luni, Nadal si Federer intra in actiune in razboiul de la Wimbledon. Daca Nadal nu ajunge in semifinale, iar Federer castiga turneul, "extraterestrul" revine pe primul loc.

De lunea viitoare, incepe Wimbledonul! Pana atunci, te incalzesti la Sport.ro: vineri, sambata, duminica si luni, de la ora 13, supermontaje cu Legendele Wimbledonului, momente comice din istoria turneului si mari rivalitati ale Wimbledonului!

Romanul Gabi Visoiu se bate la Internationalele Romaniei de biliard EurostructurOpen in turneul de la Timisoara. Numarul 1 mondial, Ralf Souquet, dar si alti fosti campioni europeni sunt la cel mai mare turneu de biliar din Romania, totul la Sport.ro!

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies