VIDEO: Campionul greilor! Klitschko l-a batut pe Chagaev prin KO tehnic

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Iunie 2009, 22:41

Klitschko i-a furnizat prima infrangere din cariera lui Chagaev, dupa 9 runde in care a dominat total. Chagaev a iesit dupa runda a 9-a plin de sange.

VIDEO: Vezi intrarea lui Klitschko in ring!

VIDEO: Vezi melodia compusa special pentru Klitschko inainte de acest meci!

Klitschko este campionul greilor! L-a batut pe Chagaev dupa o lupta senzationala care a durat 9 reprize.

In fata a peste 60.000 oameni, pe stadionul lui Schalke, Chagaev nu a avut nicio sansa in fata uriasului din Ucraina.

Lupta a inceput cu un Chagaev foarte mobil, insa fara solutii in fata lui Klitschko. Stanga ucrainianului si-a tinut adversarul la respect si a lovit in mod repetat cu fiecare ocazie.

In repriza a doua, Chagaev a facut cunostinta cu podeaua, dupa ce Klitschko l-a naucit cu o serie sanatoasa de lovituri.

In acest fel a continuat lupta, pana in repriza a 8-a, cand Chagaev a dat senzatia ca poate reveni si a incercat cateva lovituri care si-au atins si tinta.

Klitschko a fost letal insa in repriza a 9-a, cand l-a tinut numai in corzi pe Chagaev. Cu fata plina de sange, uzbekul a iesit ametit din ring.

Arbitrul meciului, Eddie Cotton, din Statele Unite, a fost informat de medicii si antrenorul lui Chagaev inainte de inceputul reprizei a 10-a, ca lupta trebuie intrerupta.

Klitschko invinge prin KO tehnic in fata lui Chagaev, este campionul greilor in box si si-a pastrat centurile WBO, IBO si IBF. In urma acestei lupte, revista americana Ring Magazine, cea mai celebra in lumea boxului, l-a recunoscut pr Klitschko drept campion absolut la categoria grea.

VIDEO: INTRAREA LUI KLITSCHKO IN RING!

Campionul ucrainian a avut parte de o intrare fantastica in ring. Jocuri de lumini si flacari, aplauze venite din partea a 60.000 de oameni aflati pe stadionul lui Schalke pentru acest meci si o intrare facuta pe muzica americanilor de la Red Hot Chilli Peppers.

 

 

VIDEO: MELODIE DEDICATA SPECIAL LUI KLITSCKHO

Klitsckho "Ciocanul de otel" a avut parte de o melodie compusa special pentru el si lupotacu Chagaev din Germania. Trupa Mando Diao din Suedia a cantat LIVE pe stadionul lui Schalke melodia "Fight with somebody", un remake dupa o alta melodie "Dance with somebody". 

 


CELELALTE LUPTE DIN GALA "GREU DE UCIS"

www.sport.ro va prezinta si imagini din luptele care au precedat main-eventul galei "Greu de ucis"

Butlin, facut KO de Banks in runda a 7-a

 

 

Alexander Ustinov l-a batut la puncte pe Michael Sprott

 

 

CITESTE AICI SI CUM SI-A PIERDUT DIACONU CENTURA IN FATA LUI JEAN PASCAL

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies