David Beckham a incheiat un parteneriat cu Netflix! Fostul galactic de la Real Madrid va avea un documentar despre ascensiunea carierei sale

stiri David Beckham Netflix Black Friday 2020 Exclusiv David Beckham a incheiat un parteneriat cu Netflix! Fostul galactic de la Real Madrid va avea un documentar despre ascensiunea carierei sale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Noiembrie 2020, 02:07
Data actualizarii: Marti 03 Noiembrie 2020, 02:29

Englezul va fi star intr-un film despre el.

Fostul fotbalist din nationala Angliei a ajuns la o intelegere cu platforma Netflix pentru a realiza un serial despre viata si cariera sa de fotbalist. Documentarul va fi produs de casa de productie Beckham, Studio 99, iar platforma de streaming ii va oferi 20 de milioane de euro pentru a avea acces la filmari si poze care nu au fost publicate pana acum. 

Patronul de la Inter Miami va impartasi in productie momente speciale, cum ar fi cel care a dus Anglia la Campionatul Mondial din 2002. 

"Imi aduc aminte ca am facut un pas inapoi si, dupa, s-a facut liniste pentru mine. Stii…pentru mine s-a facut liniste", a spus fostul galactic. 

Black Friday 2020 e pe 13 noiembrie si pe www.sport.ro vin super oferte!

Vrei sa te bucuri de cele mai tari filme si documentare pe un ecran nou-nout? Vezi aici oferta de televizoare cu cele mai mari reduceri!

Iar daca vrei sa-ti iei filmele preferate peste tot cu tine, si la tableta gasesti SUPER preturi in aceasta perioada. Vezi aici oferta! 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!