Rihanna, aparitie sexy la un meci din playoff-ul NBA: "Incerca sa le distraga atentia jucatorilor!" Rezultatele din playoff

Rihanna, aparitie sexy la un meci din playoff-ul NBA: "Incerca sa le distraga atentia jucatorilor!" Rezultatele din playoff

Rihanna a facut tot ce a putut pentru a le distrage atentia jucatorilor celor de la Oklahoma City Thunder! Tactica a mers perfect!

 

Le-a purtat noroc

Rihanna s-a imbracat sexy la meciul de baschet din playoff dintre Los Angeles Clippers si Oklahoma City Thunder. Cantareata de 26 de ani a fost extrem de implicata in meci, tipand pentru cei de la Clippers. Englezii de la Daily Mail scriu ca Rihanna a incercat sa le distraga atentia jucatorilor din Oklahoma - iar tactica a mers, Clippers castigand cu 101 la 99.

In urma acestei victorii, LA Clippers a egalat scorul la general, acum fiind 2-2 in semifinala conferintei de vest - in cealalta semifinala, San Antonio Spurs o conduce cu 3-0 pe Portland Trail Blazzers. In est, Indiana Pacers conduce cu 3-1 in fata lui Washington Wizards, iar Miami Heat are 2-1 cu Brooklyn Nets.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU RIHANNA DE LA MECI

Citeste si:NBArihanna
VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies