Primul si ultimul meci de baschet al vietii! Starurile din NBA, emotionate de povestea teribila a fetei bolnave in faza terminala:

Autor: Sport.ro
Marti 04 Noiembrie 2014, 12:00

Starurile din NBA au fost impresionate de povestea emotionanta a unei tinere de 19 ani, care a jucat ultimul meci de baschet al vietii.

Lauren Hill o cheama pe pustoaica de 19 ani din America, diagnosticata cu o forma rara de cancer la creier in faza terminala.

Visul ei era sa joace baschet macar o data, iar echipa universitatii la care invata i l-a indeplinit. In weekend a jucat probabil primul si ultimul ei meci de baschet, in fata unei sali arhipline.

A debutat cu un cos de doua puncte si a ajutat echipa ei sa castige primul meci din sezon.

Desi doctorii i-au spus ca mai are de trait doar cateva saptamani, Lauren nu si-a pierdut speranta - „Niciodata nu m-am simtit atat de bine. Eu n-as zice ca a fost ultimul meu meci de baschet, ci primul” – a spus imediat dupa meci americanca, incurajata chiar si de starul NBA, LeBron James.

 

Lauren a lansat si o provocare pentru cei impresionati de cazul ei. LayupforLauren.org a strans deja donatii din partea unor sportivi importanti din America, in lupta cu cancerul pediatric.

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies