Moment ISTORIC in NBA! LeBron James si-a ales viitoarea echipa: contract pe 4 ani in valoare de 154 milioane de dolari

LeBron James a ales-o pe Los Angeles Lakers!

Considerat unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA-ului, LeBron James va scrie un nou capitol in cariera la Los Angeles! Pentru a doua oara in cariera, el a plecat de la Cleveland Cavaliers ca free agent si a ales sa mearga la LA Lakers.

Agentia jucatorului de 33 de ani a anuntat in urma cu putin timp ca LeBron a ajuns la un acord pentru un contract cu LA Lakers pentru 4 ani, in valoare totala de 154 de milioane de dolari. Este cel mai lung contract semnat de LeBron de la cel cu Miami Heat din 2010.

LeBron James, MVP in 4 randuri si de 14 ori All-Star, si-a luat ramas bun de la Cavaliers cu un mesaj pe Instagram: "Multumesc nord-vestului Ohio pentru 4 sezoane incredibile! Aceasta va fi intotdeuna casa mea". LeBron James a reusit cu Cavaliers sa castige primul titlul al echipei dupa 52 de ani - mai mult, Cavs a devenit prima echipa din istoria NBA care revine in finala de la 1-3.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

Becali, după ce a fost acuzat de DNA: ”Băi, suntem în post, da? Voi credeți că dracii stau?”
BRAT