Luni 02 Iulie 2018, 08:29

Moment ISTORIC in NBA! LeBron James si-a ales viitoarea echipa: contract pe 4 ani in valoare de 154 milioane de dolari

LeBron James a ales-o pe Los Angeles Lakers!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Considerat unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA-ului, LeBron James va scrie un nou capitol in cariera la Los Angeles! Pentru a doua oara in cariera, el a plecat de la Cleveland Cavaliers ca free agent si a ales sa mearga la LA Lakers.

Agentia jucatorului de 33 de ani a anuntat in urma cu putin timp ca LeBron a ajuns la un acord pentru un contract cu LA Lakers pentru 4 ani, in valoare totala de 154 de milioane de dolari. Este cel mai lung contract semnat de LeBron de la cel cu Miami Heat din 2010.

LeBron James, MVP in 4 randuri si de 14 ori All-Star, si-a luat ramas bun de la Cavaliers cu un mesaj pe Instagram: "Multumesc nord-vestului Ohio pentru 4 sezoane incredibile! Aceasta va fi intotdeuna casa mea". LeBron James a reusit cu Cavaliers sa castige primul titlul al echipei dupa 52 de ani - mai mult, Cavs a devenit prima echipa din istoria NBA care revine in finala de la 1-3.O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge