INCREDIBIL: Rapidistii au vrut sa se UNEASCA impotriva imnului secuiesc la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, dar s-au luat la bataie

Autor: Sport.ro
Sambata 09 Ianuarie 2016, 17:06

	INCREDIBIL: Rapidistii au vrut sa se UNEASCA impotriva imnului secuiesc la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, dar s-au luat la bataie

Aproximativ 200 de suporteri au mers astazi la Sala Rapid pentru meciul de baschet feminin cu Sepsi Sf Gheorghe

Rapidistii au mers astazi la meciul cu Sepsi Sf Gheorghe cu gandul la incidentele de saptamana trecuta de la baschet, cand jucatoarele Universitatii Cluj au fost huiduite de o sala intreaga dupa ce au ales sa ignore intonarea imnului neoficial al Tinutului Secuiesc. VIDEO AICI

Aproximativ 200 de suporteri au mers astazi la Sala Rapid sa preintampine orice incident de acest fel, dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Au fost momente de confuzie atunci cand la statiile de amplificare au inceput primele acorduri ale imnului Romaniei, iar fanii s-au inflamat crezand ca se aude imnul neoficial al Tinutului Secuiesc.

S-au auzit fluieraturi din tribune timp de cateva secunde, spre mirarea jucatoarelor din teren.

In momentul intonarii imnului, jucatoarele echipei Sepsi Sf Gheorghe s-au intors cu fata spre steagul Romaniei, in semn de respect, chiar daca jucatoarele americance din lot nu intelegeau de ce sunt huiduite.

Suporterii rapidisti si-au amintit apoi de un conflict mai vechi, intre fanii de la peluza si cei de la Tribuna a II-a, astfel ca in tribune a izbucnit o bataie intre cele doua factiuni, la scorul de 50-12 pentru echipa oaspete.

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, a vorbit despre incident: "In timpul partidei a izbucnit un conflict intre doua factiuni ale galeriei rapidiste. Jandarmaii au intervenit la timp, au inabusit conflictul si au scos in afara salii aproximativ 40 de suporteri pentru a fi legitimati si identificati in urma vizionarii probelor video." (Mediafax)

Dupa incident, majoritatea suporterilor au parasit sala.

Meciul s-a incheiat cu victoria echipei Sepsi Sf Gheorghe, scor 86-31.

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies