VIDEO! Momentul in care jucatoarele de la U Cluj se incalzesc in timpul imnului tinutului secuiesc! Reactia scandaloasa a salii

VIDEO! Momentul in care jucatoarele de la U Cluj se incalzesc in timpul imnului tinutului secuiesc! Reactia scandaloasa a salii

Jucatoarele lui U Cluj au refuzat sa urmareasca in pozitie oficiala intonarea imnului tinutului secuiesc inaintea meciului din Liga Nationala contra lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Fanilor de etnie maghiara nu le-a picat deloc bine. Le-au huiduit si injurat pe baschetbaliste, desi acestea n-au facut decat sa-si continue exercitiile de incalzire dupa intonarea imnului Romaniei.

"La Sf. Gheorghe se pune un steag al tinutului secuiesc peste toata tribuna si suporterii au pretentia ca echipele care vin ind eplasare sa stea in picioare asa cum se sta la imnul Romaniei. Am hotarat ca fetele sa-si continue incalzirea dupa intonarea imnului Romaniei din doua motive: unul e ca regulamentul FRB spune ca e obligatia sportivilor si a antrenorilor de a asculta imnul Romaniei in pozitie de respect.

Apoi, eu consider ca fetele pe care le antrenez nu sunt obligate sa stea in picioare inca 10 minute sa asculte un imn care nu e oficial, care nu e de stat romanesc. Traiesc in Romania de 20 de ani, nu am sange de roman, dar jumatate de inima imi bate pentru Romania", a spus antrenorul lui U Cluj, bosniacul Dragan Petricevic, citat de ziuadecluj.ro.
 

 
Citeste si:U Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia pierde din ritm în țara noastră. Iohannis: S-ar putea să avem un Crăciun fără restricţii suplimentare
BRAT

Modifică setările cookies