Giannis Antetokounmpo Milwaukee Bucks Baschet

Giannis Antetokounmpo, nou contract de 186 de milioane de dolari cu Milwaukee Bucks

Starul echipei Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo şi-a prelungit contractul cu franciza din NBA. Noul acord, în valoare de 186 de milioane de dolari, este pe trei ani, relatează presa americană.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 13:38
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 13:42

Sportivul a confirmat prelungirea contractului, postând un mesaj cu hashtagul “extended” pe Twitter.

În 2019, el a semnat un contract mai mare, de 228 de milioane de dolari, însă acel acord era pe cinci ani, astfel că îi garanta un câştig de 45,6 milioane de dolari pe sezon. Noul contract îi va aduce lui Antetokounmpo 62 de milioane de dolari pe an.

Antetokounmpo a fost ales de două ori MVP al sezonului regulat în NBA, în 2019 şi 2020, şi are în palmares titlul de campion în NBA în 2021.

Cel mai bun jucător din NBA, patron la un club de fotbal din MLS!

Giannis Antetokounmpo, baschetbalistul de la Milwaukee Bucks, este noul acționar de la Nashville SC din Major League Soccer. 

Baschetbalistul Giannis Antetokounmpo, star al echipei Milwaukee Bucks, a devenit acţionar minoritar al clubului de fotbal Nashville SC, din Major League Soccer. Au devenit acţionari ai grupării de fotbal şi fraţii baschetbalistului, Thanasis, Kostas şi Alex. Toţi fraţii joacă baschet.

“Tatăl meu a fost fotbalist profesionist şi a fost primul sort de care m-am îndrăgostit în Grecia. Am visat mereu să am echipa mea de fotbal”, a declarat Antetokounmpo.

S-a alăturat acţionariatului Nashville SC şi jucătorul de hochei pe gheaţă Filip Forsberg. Printre acţionarii echipei se numără şi actriţa Reese Witherspoon.

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!