Alessia Raiciu baschet Federatia Romana de Baschet Baschet

Doliu în sportul românesc. Baschetbalista Alessia Raiciu a murit duminică, în ziua în care a împlinit 18 ani

Alessia Raiciu juca baschet și a părăsit lumea la doar 18 ani.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 12:30
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 12:29

Alessia Raiciu a decedat pe 14 august, chiar de ziua ei, moment în care a împlinit vârsta de 18 ani. Baschetbalista era inclusă în lotul U18 al reprezentativei României în Campionatul European de Baschet Feminin din perioada 30 iulie - 7 august.

„Veste tristă pentru baschetul românesc

Alessia Raiciu, una dintre jucătoarele excelente formate de-a lungul anilor de Olimpia București, a decedat ieri, lăsând un gol mare nu doar în cadrul familiei și a colegelor ei, ci în întreaga comunitate baschetbalistică din țara noastră. Alessia avea numeroase medalii la campionatele de juniori și, în ciuda tinereții sale, avea multiple prezențe în Liga Națională de Baschet Feminin

Transmitem, pe această cale, condoleanțe familiei și celor apropiați și suntem siguri că veselia și spiritul competitiv al Alessiei nu vor fi uitate.”, se arată în comunicatul emis pe Facebook de BaschetRo, portalul numărul 1 de baschet din România.

Știrea, din nefericire, a fost confirmată și de Federația Română de Bashet, la doar câteva minute mai târziu.

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…

Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani. 

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. 

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! 

Odihnește-te în pace, Alessia!”, se arată în comunicatul emis de FRB pe Facebook.

 

Sursă foto: Federația Română de Baschet

Modifică setările cookies