Cazul nigerianului Henry, subiect de film! Sicriul nu a mai plecat din Romania: A fost intors din drum! Vezi ce s-a intamplat:

Kusturica ar putea sa faca un film inspirat dupa povestea corpului neinsufletit al nigerianului Henry, fostul fotbalist de la Delta Tulcea care-a murit acum o luna ! Sicriul urma sa fie trimis marti in Nigeria, insa a fost intors din drumul spre aeroport. Si asta, dupa ce luni s-a lasat cu bataie la morga!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Septembrie 2012, 21:34
Data actualizarii: Marti 04 Septembrie 2012, 21:32

Nigerianul Henry n-are parte de liniste dupa moarte. La morga, jucatorii de la Tulcea s-au imbrancit cu prietenii fotbalistului.
Corpul neinsufletit al fotbalistului n-a fost inca trimis in Nigeria, desi toate actele erau gata. Fratele lui Henry a venit la capela din cimitirul Bellu, a cerut ca sicriul sa fie deschis, a facut cateva poze si le-a trimis familiei in Nigeria. Rudele nu credeau ca e mort.

Imediat, sicriul a fost urcat in dric si dus spre aeroport. Primise aprobare de la Ambasada Nigeriei. A fost intors din drum. Fratele nigerianului a amanat repatrierea pana joi.

Delta Tulcea i-a platit fratelui lui Henry banii pe care fotbalistul i-ar fi castigat in urmatorii 2 ani, cat mai avea contract in Romania, adica vreo 25 de mii de Euro.

Modifică setările cookies