Sports Illustrated: Bucurestiul este un Mecca al baschetului! Cea mai tare publicatie despre baschet lauda competitiile din Bucuresti!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Decembrie 2013, 11:56

	Sports Illustrated: Bucurestiul este un Mecca al baschetului! Cea mai tare publicatie despre baschet lauda competitiile din Bucuresti!

► Taci, screen! Facem testul asta de Craciun?

La final de an, intr-un review al sezonului 3x3 din intreaga lume, Sports Illustrated scrie: „Bucurestiul este un neversoimil Mecca al baschetului 3×3, un loc unde streetball-ul are parte de mai multa popularitate decat baschetul traditional 5×5. Tabloul de la Sport Arena Streetball aduce la un loc o mare varietate de jucatori, de la veterani la adolescente”.

Singura competitie la care cei de la Sports Illustrated fac referire in articolul dedicat baschetului 3x3 la nivel mondial este Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball). In 2013, competitiile organizate de Sport Arena si Sport Logistics au adunat peste 4.000 de jucatori si peste 20.000 de spectatori la turneele organizate in bucuresti. Ele sunt afiliate circuitului mondial organizat de FIBA.

Romanul Angel Santana, campion la Sport Arena Streetball si unul dintre cei mai buni jucatori de baschet 3x3 din lume, a fost comparat de celebra publicațtie americana Sports Illustrated cu Ilie Nastase pentru stilul sau aparte de pe terenul de joc, dar si din afara lui.

"Romania l-a tranformat intr-un Ilie Nastase al baschetului. Cunoscut pentru stilul sau de a petrece, mai ales cand a doua zi dimineata are meci, pentru spiritul sau pe teren, Santana i-a determinat pe organizatorii puternicului turneu de la Moscova sa inventeze titlul de MFP (Most Funny Player - Cel mai haios jucator). La final 3x3 FIBA World Tour de la Istanbul, dupa o aruncare reusita de trei puncte, s-a napustit catre fanii romani din tribuna, impartind bezele si batand palma cu oricine se nimerea"
, scriu cei de la Spoorts Illustrated.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT