Pistorius risca 25 de ani de inchisoare! Reeva, cu putin timp inainte sa fie ucisa: "Uneori mi-e frica de tine!"

Pistorius risca 25 de ani de inchisoare! Reeva, cu putin timp inainte sa fie ucisa: "Uneori mi-e frica de tine!"

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Procesul campionului paralimpic sud-african, Oscar Pistorius, care este acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, a intrat in cea de-a patra saptamana, iar un nou martor a marturisit ca a auzit focuri de arma si tipetele unei femei in noaptea crimei.

Anette Stipp, una dintre vecinele citate de acuzare, a declarat ca a auzit focuri de arma, tipetele unei femei si apoi alte focuri de arma in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013, atunci cand Pistorius si-a impuscat mortal iubita.

"Am auzi trei...ceea ce pareau a fi focuri de arma. Intre focurile de arma am auzit tipetele unei femei. Erau tipete de teroare. Dupa prima impuscatura s-a auzit clar o femeie care tipa. Apoi a urmat o a doua serie de focuri de arma si un urlet de om. Dupa aceea s-a facut liniste", a spus Anette Stipp, care a precizat ca dupa prima impuscatura s-a auzit si vocea unui barbat.

Oscar Pistorius este judecat, din data de 3 martie, la Pretoria, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Pistorius nu a negat niciodata ca a impuscat-o pe Reeva Steenkamp, dar a sustinut inca din prima zi ca este vorba de o neintelegere. El a spus ca a crezut ca in casa i-au intrat hoti si ca a tras focuri de arma fara sa stie ca Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Sportivul risca o condamnare la 25 de ani de inchisoare, in cazul in care se va dovedi ca a fost crima cu premeditare.

Reeva Steenkamp, in varsta de 29 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV.

REEVA CATRE PISTORIUS, CU PUTIN TIMP INAINTE SA FIE UCISA: "UNEORI MI-E FRICA DE TINE"

Reeva Steenkamp, iubita lui Oscar Pistorius, i-a reprosat acestuia scenele de gelozie intr-un mesaj trimis cu putin timp inainte de a fi ucisa, spunand ca o face "fericita 90 la suta din timp", dar uneori se teme de el.

La 27 ianuarie 2013, Reeva Steenkamp asista la logodna unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai. Prin mesaje pe telefonul mobil, decriptate luni de un expert al politiei sud-africane, ea s-a plans de comportamentul lui Pistorius: "De cand ai revenit la Cape Town, ma agresezi tot timpul si inteleg ca esti bolnav, dar este o rautate. Nu am flirtat cu nimeni astazi. Imi face rau sa vad ca sugerezi asa ceva si ca ai facut o adevarata scena pentru ca noi sa plecam mai devreme".

Reeva si-a exprimat "deceptia" si s-a plans de o "relatie dezechilibrata" in care el are dreptul sa fie "furios" si "distant", dar nu si ea.

Si a adaugat: "Uneori ma tem de tine, cum imi vorbesti si cum reactionezi. Ma faci fericita 90 la suta din timp si suntem minunati impreuna, dar nu sunt o oarecare cu care vrei sa te distrezi. De ce sa continuam? Ma agresezi si te plangi ca nu-ti plac vocea mea si accentul meu".

Acest mesaj contrazice versiunea lui Oscar Pistorius in care spunea ca in seara de Sfantul Valentin 2013, cu cateva ore inainte de crima, el si Reeva erau "foarte indragostiti". (Mediafax)

Citeste si:Oscar Pistorius
VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies