GALERIE FOTO "Cea mai sexy atletă a lumii?" Alica Schmidt a fost pusă în dificultate de englezi, dar n-a ocolit răspunsul

Alica Schmidt atletism cea mai sexy atleta Atletism
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 17:50
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 17:57

Frumoasa sprinteră din Germania a fost luată la întrebări de jurnaliștii de la The Sun. 

Alica Schmidt, participantă cu lotul Germaniei la JO de la Tokyo, în proba de 4x400 m, e considerată cea mai sexy atletă a lumii. 

Influencer pe rețelele sociale și o tipă cu personalitate puternică, sprintera din Germania a devenit o atracție și pentru tabloidele britanice. 

Cea mai sexy atletă a lumii: Alica Schmidt

Întrebată despre actualul său obiectiv în "sportul sporturilor", frumoasa nemțoaică a spus că-și dorește să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris, lăsând să se înțeleagă că vrea să prindă lotul Germaniei și la individual, dar și cu ștafeta de 4x400 m. 

Totodată, Alica a fost întrebată de The Sun și de titulatura de "cea mai sexy atletă a lumii", care i-a mărit capitalul de popularitate și a ajutat-o să devină endorser pentru mai multe companii celebre. 

Cea mai sexy atletă a lumii, pusă în dificultate

"Eticheta de cea mai sexy atletă din lume nu înseamnă nimic pentru mine. E bazată pe o părere subiectivă despre aspectul meu. Eu sunt de părere că frumusețea vine din interiorul fiecăruia.

Obiectivul meu este să particip la Jocurile Olimpice din 2024, să fiu mai rapidă. Totodată, n-am renunțat la studii și vreau să-mi iau diploma în comunicare și design media", a spus sprintera din Germania, pentru tabloidul britanic The Sun. 

  • Alica Schmidt a făcut parte în timpul anului 2020 din staff-ul echipei de fotbal Borussia Dortmund. Atleta a fost, pentru o scurtă perioadă, preparator fizic. 
  • Componentă a clubului SSC Berlin, Alica Schmidt e specialistă a probei de 400 m. Cel mai bun rezultat pe turul de pistă a fost stabilit la Braunschweig, în 2020, 52,21. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!