"Vom avea din nou un duel intre Guardiola si Mourinho!" Un renumit jurnalist italian anunta ca Mourinho semneaza cu Man United

Autor: Sport.ro
Joi 04 Februarie 2016, 12:06

	"Vom avea din nou un duel intre Guardiola si Mourinho!" Un renumit jurnalist italian anunta ca Mourinho semneaza cu Man United

Guardiola si Mourinho ar putea duce in curand rivalitatea din Manchester la un alt nivel.

"Mourinho este foarte aproape de un acord cu Manchester United. Ce derby va fi cu echipa lui Guardiola!", a scris pe Twitter Alessandro Alciato, un renumit jurnalist italian de la Sky.

Sursa este credibila, mai ales ca Alciato este un apropiat al lui Jorge Mendes, impresarul lui Jose Mourinho.

Alciato l-a intervievat pe Mendes in decembrie (foto jos), pentru a obtine informatii care sa il ajute la redactarea a doua carti la care lucreaza: autobiografiile lui Carlo Anceloti si Andrea Pirlo.

Imediat dupa anuntul oficial ca Pep Guardiola a semnat un contract cu Manchester City, mai multe publicatii din Anglia au speculat faptul ca Jose Mourinho va ajunge in vara pe Old Trafford.

Mourinho este fara angajament dupa ce a fost demis in decembrie de la Chelsea. Viitorul lui Van Gaal la United este incert, mai ales ca echipa are sanse mari sa rateze cel mai important obiectiv al sezonului, clasarea in Big 4.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies