VIDEO SENZATIONAL! S-a lansat primul tricou de 1 MILIARD din fotbal! Planul DIABOLIC al lui United pentru revenirea in top

Manchester United schimba sponsorul tehnic dupa 13 ani! Supercupa Angliei: ARSENAL - CHELSEA, duminica ora 17:00, in direct Sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2015, 22:28
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2015, 22:41

Incepand din acest sezon, Manchester United are cel mai scump tricou din lume. Adidas plateste 1 miliard de euro in urmatorii 10 ani ca sa furnizeze echipamentul pentru fosta campioana a Angliei. Si vechiul contract cu Nike, pe 13 ani, a fost unul istoric la vremea respectiva, insa acum United a obtinut de departe cel mai mare contract din istoria fotbalului. 

In contract sunt mai multe clauze avantajoase pentru cea mai titrata echipa din Premier League, precum pastrarea tuturor banilor din obiectele cu insemnele clubului comercializate.

Van Gaal are un buget astronomic pentru readucerea lui Manchester United in fruntea fotbalului englez si european. Anul trecut a cheltuit 200 de milioane de euro pe transferuri si a readus echipa in Champions League, iar in aceasta vara a depasit deja bariera de 100 de milioane de euro pe jucatori pentru a fi sigur ca se bate cu Chelsea sau City la primul titlu din era post-Ferguson. United e o fabrica de bani. De anul viitor intra in vigoare si noul contract de drepturi TV din Premier League de 7 miliarde de euro. United e cea mai urmarita echipa din campionatul englez si are cea mai mare parte din aceasta suma. 

Van Gaal a adus 5 jucatori in aceasta vara si nu se opreste. E aproape sa-l ia pe Pedro de la Barcelona, dar si sa-l vanda pe Di Maria la PSG cu 65 de milioane de euro. 

Adidas a pregatit o campanie speciala de lansare a noului tricou, ce va fi folosit pentru prima data la meciul cu Tottenham din prima etapa a noului sezon de Premier League. Compania germana face apel la istoria clubului, una speciala, dar si la diavolul de pe sigla clubului. 


Supercupa Angliei: ARSENAL - CHELSEA, duminica ora 17:00, in direct Sport.ro!

Modifică setările cookies