Chelsea Roman Abramovich Anglia

Vânzarea lui Chelsea, în pericol? Probleme pentru Abramovich cu câteva zile înainte de semnarea acordului

La începutul lunii mai, Todd Boehly ar fi semnat un acord pentru a cumpăra Chelsea pentru 4,68 de miliarde de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 21:29
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 21:35

Consorţiul condus de Todd Boehly a ajuns la un acord pentru a cumpăra Chelsea pentru 4,68 miliarde de euro. Tot ce lipseşte este acordul guvernului britanic şi al Premier League de a ratifica vânzarea, a scris lequipe.fr.

Presa din Marea Britanie a dezvăluit că există probleme în ceea ce privește preluarea clubului de către noul proprietar, ținând cont că oficialii din guvernul britanic au îndoieli despre destinația banilor în urma vânzării. 

Potrivit BBC există "îngrijorări serioase" cu privire la partea financiară și la faptul că suma de bani pe care ar urma să o primească Roman Abramovich, aproximativ 2 milioarde de euro, nu va fi folosită în scopuri caritabile așa cum a declarat chiar oligarhul rus. 

"Există semnale de alarmă în ceea ce privește diferența între ceea ce Roman Abramovich a spus că va face cu banii și ceea ce s-a aflat din surse interne", a declarat o sursă guvernamentală, citat de DailyMail. 

Licenţa deţinută Chelsea pentru a evolua în Premier League expiră pe 31 mai, din cauza sancţiunilor luate de autorităţile britanice împotriva oligarhilor ruşi, o consecinţă a războiului început în Ucraina de Moscova.

Modifică setările cookies