Victor Valdes Manchester United Anglia

Valdes a devenit MENTOR pentru pustii lui Manchester United! Povestea EMOTIONANTA transmisa inainte de primul meci ca titular

Victor Valdes a jucat pentru prima data un meci oficial, la 10 luni de la accidentarea groaznica de la Barcelona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 14:01
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 14:02

Valdes a semnat cu Manchester United, dar nu a apucat sa joace pana acum pentru echipa lui Van Gaal. A devenit prima rezerva a lui De Gea, dar si titularul de la echipa U21.

Valdes a fost aseara titular la derby-ul dintre Manchester United si Liverpool, de la U21, iar United s-a impus cu 2-1.

Antrenorul tinerilor lui Manchester a dezvaluit dupa meci ca Valdes si-a motivat tinerii colegi printr-o poveste emotionanta.

"Vinerea avem discursuri motivationale, jucatorii isi cauta singuri informatiile si apoi le povestesc colegilor in vestiar.

Vineri eram in vestiar, iar Victor ne-a spus ca Pep Guardiola obisnuia sa tina discursuri cu povesti emotionante de viata. Le-a retinut pe toate", povesteste Warren Joyce , antrenorul lui Manchester United U21.

Valdes a povestit despre americanul Rick Hoyt, nascut in 1962 in stare vegetativa. Medicii au anuntat ca nu au ce sa ii faca si le-a recomandat tatalui sau sa-l interneze intr-un sanatoriu pentru ca nu va fi niciodata un om normal.

Dick Hoyt, tatal lui Rick, nu a fost de acord cu recomandarea medicilor si si-a luat fiul acasa. El a facut rost de un computer care l-a ajutat pe Rick sa comunice.

In primavara anului 1977, Rick a aflat de un maraton din oras, tinut pentru un jucator de Lacrosse paralizat intr-un accident.

El a vrut sa participe, in ciuda faptului ca se afla in scaun cu rotile. Tatal sau a decis sa-l impinga pe toata durata cursei!

"Tata, cand alerg cu tine simt ca sunt un om normal", i-a spus la final Rick tatalui sau.

Asta l-a impins pe Dick Hoys sa formeze Team Hoyt si impreuna cu fiul sau sa alerge la peste 1100 de maratoane pana acum. Cei doi au ajuns pana la faimosul Maraton de la Boston, la peste 250 de triatloane si chiar si la celebrul Ironman, concurs recunoscut pentru duritatea sa.

"Nimic nu e imposibil atunci cand iti doresti cu adevarat", e morala povestii prezentata de Valdes in vestiarul tinerilor lui Manchester United.

"A fost extrem de emotionant, am pus imagini cu cei doi si i-am urmarit, asa ceva te inspira sa fii mai bun", mai spune antrenorul lui United U21. 

Modifică setările cookies