Middlesbrough Anglia Newcastle Premier League Anglia

Va imaginati Steaua jucand cu numele Craiovei pe tricouri? In Anglia se va intampla acest lucru! Situatie unica

V-ati imaginat vreodata posibilitatea ca Steaua sa joace cu numele Craiovei pe tricouri. Ori invers, Craiova sa poarte numele Stelei pe echipamentele de joc? In Anglia se va intampla acest lucru.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2017, 18:21
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2017, 18:36

Middlesbrough, fosta adversara a Stelei in Cupa UEFA, echipa care le provoaca in continuare cosmaruri ros-albastrilor, va juca de acum cu numele unei mari rivale pe tricouri. De asemenea, numele va aparea pe reclamele de pe marginea terenului la fiecare joc.

Clubul englez a anuntat incheierea unui parteneriat cu aeroportul international din Newcastle, oras aflat la 50 dekilometri distanta, care gazduieste una dintre marile rivale regionale ale formatiei de pe Riverside.

Cei de la Boro au batut palma cu sefii aeroportului international Newcastle pentru un contract in beneficiul ambelor parti.

Clubul va promova aeroportul printr-un logo care va fi inscriptionat pe echipamentele de joc, dar si cu ajutorul reclamelor de pe marginea terenului.

De cealalta parte, aeroportul le va asigura fanilor echipei preturi mai mici la zboruri pentru deplasari.

Newcastle se afla la 50 de kilometri distanta de Middlesbrough, cele doua orase fiind localizate in nordul Angliei.

"Obiectivul nostru este sa facem din aeroportul Newcastle cel mai primitor aeroport din Marea Britanie. Vrem sa vedem mai multe tricouri ale lui Boro si credem ca acest parteneriat va ajuta ambele parti", a spus directorul departamentului de business al aeroportului din Newcastle, John Irving.

In prezent, echipa orasului Newcastle se afla in Championship, avand sanse foarte mari de promovare.

Modifică setările cookies