Filippo Inzaghi brian mcdermott reading Anglia

Unul dintre ZEII din fotbal a fost UMILIT in Anglia! "Cine e, ba, asta? E batran, nu? Ce sa fac cu el?"

Si cei mai importanti jucatori din lume o pot pati urat de tot cateodata!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iulie 2012, 10:16
Data actualizarii: Sambata 21 Iulie 2012, 10:14

Inzaghi s-a simtit umilit in Anglia! A fost propus de un agent la nou-promovata Reading, care l-a refuzat insa pe loc. Managerul Brian McDermott a avut o atitudine care i-a socat pana si pe jurnalistii britanici! Nici macar nu stia unde jucase Inzaghi si ce performante incredibile a reusit in cariera.

"Eram la Tallinn, la campionatul european Under 19, unde un impresar m-a intrebat daca nu-l vreau pe Inzaghi. I-am zis ca nu-l stiu si l-am intrebat daca e batran. Cand mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-am dat seama ca nu e nevoie de un asemenea jucator la noi. Sunt multumit cu lotul pe care-l am. Nu stiu de ce au aparut zvonuri legate de venirea lui Inzaghi la noi, probabil ca agentul respectiv a dat totul presei ca sa-i ridice cota", a spus McDermott.

Liber de contract dupa despartirea de Milan, Inzaghi, 38 de ani, a mai trecut in cariera pe la Juve, Atalanta, Parma sau Verona. Presa din Italia scrie ca atacantul are oferte de la mai multe cluburi din Europa, printre care Watford, Granada sau Sion.
 

Modifică setările cookies