Un fotbalist din Premier League, prezent si la EURO, prins LA PARIURI: e acuzat ca a jucat in sezonul trecut pe mai multe meciuri

Un fotbalist din Premier League, prezent si la EURO, prins LA PARIURI: e acuzat ca a jucat in sezonul trecut pe mai multe meciuri

Inca un jucator din Premier League e acuzat ca a jucat la pariuri, dupa ce argentinianul Demichelis a fost sanctionat in sezonul trecut de Federatia Engleza.

Kyle Lafferty, internationalul nord-irlandez al echipei Norwich City, a fost pus sub acuzare de Federatia engleza de fotbal (FA) pentru ca a jucat la pariuri, a anuntat vineri FA. 

Faptele care ii sunt reprosate atacantului lui Norwich au avut loc pe 20 februarie 2016. 

FA a introdus acum doi reguli mai stricte, tuturor celor implicati in fotbalul profesionist din Anglia fiindu-le interzis sa parieze, "direct sau indirect, pe orice meci de fotbal sau competitie care se desfasoara oriunde in lume". 

Lafferty are 54 de meciuri pentru nationala Irlandei de Nord, cu care a jucat impotriva Romaniei in preliminariile EURO si participat la turneul final al acestei competitii. Atacantul poate raspunde pana pe 5 august acuzatiilor care i se aduc. 

Echipa sa, Norwich, a retrogradat in sezonul trecut din Premier League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies