Anglia

Ultimul mesaj al lui Mourinho inainte de despartirea de Chelsea? Ce le-a spus tuturor la conferinta pentru meciul cu Liverpool

Mourinho se pregateste de Chelsea - Liverpool, meciul care poate decide viitorul antrenorului portughez.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 17:46
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 17:47

Inaintea partidei cu Liverpool si Klopp, Jose Mourinho le-a marturisit fanilor ca nu poate sa faca nicio promisiune pentru acest sezon in nicio competitie.

Portughezul a comparat situatia lui Chelsea din acest start de campionat cu criza prin care Manchester United a trecut acum doi ani si Liverpool in urma cu un sezon.

"Eu nu pot sa promit nimic sezonul asta. Chelsea este un club mare, este clubul la care eu am ales sa vin. Un club in care eu traiesc intr-un mod special, cu respect. Si Liverpool este un club mare. Manchester United este un super club, anul trecut Liverpool nu a castigat nimic si nu s-a calificat pentru Champions League, dar ramane un club mare. Acum doi ani Manchester United nu s-a calificat in Champions League, nici in Europa League, nu au castigat nimic si raman un club gigantic. Asta este fotbalul"

"Liverpool a avut o echipa buna, sunt o echipa buna, cu jucatori buni si un manager bun. Noul lor antrenor este bun, dar totul este la fel. Au schimbat cateva detalii, atat.", a declarat Mourinho in conferinta de presa inaintea meciului cu Liverpool din campionat.

Daca nu va castiga acest meci, Mourinho are toate sansele sa fie concediat de Chelsea, a speculat presa britanica in ultima saptamana.

Modifică setările cookies