Aston Villa Premier League Randy Lerner Anglia

ULTIMA ORA! Un club urias din Premier League este de vanzare: "Nu mai pot!" Anuntul facut dupa finalul sezonului

Una dintre cele mai galonate echipe din Anglia trece printr-o situatie extrem de dificila

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 12:53
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 12:52

 

Aston Villa, de vanzare

Patronul celor de la Aston Villa, americanul Randy Lerner, a anuntat oficial astazi ca vrea sa vanda clubul. De 7 ori campioana a Angliei, de 7 ori castigatoare a Cupei Angliei si fosta castigatoare a Cupei Campionilor Europeni in 1981/1982, Aston Villa nu trece prin cea mai buna perioada a istoriei clubului.

Fara trofeu din 1996, Aston Villa a evitat cu greu retrogradarea in acest sezon, terminand pe locul 15, cu doar 5 puncte deasupra liniei. Lerner a cumparat echipa in 2006 cu 62.6 milioane de lire.

"Am ajuns sa stiu foarte bine ca fotbalul reprezinta o afacere nestatornica in Anglia. Si simt ca eu mi-am impins soarta peste limita. In ultimele sezoane, fiecare saptamana a fost o batalie si dupa ce am incheiat schiopatand acest sezon, fiind loviti mereu de accidentari si zvonuri despre vanzarea clubului, simt ca acum este momentul pentru mine sa caut un nou patron si lider.

Le-am cerut lumea lui Paul Lambert si Paul Faulkner si amandoi au oferit totul plin de altruism. Apreciez sprijinul pe care l-am primit, chiar si in ultimii ani in care ne-am chinuit, si voi privi la altii cu degetele incrucisate, sperand la viitoare performante demne de marimea clubului si mostenirea lui.

In lumina acestor lucruri, i-am desemnat pe cei de la Bank of America Merrill Lynch sa sfatuiasca in ceea ce priveste vanzarea clubului Aston Villa" e comunicatul oficial al lui Lerner.

Modifică setările cookies