Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

VIDEO Trei partide, patru reușite! Cristiano Ronaldo, mașină de goluri pentru Manchester United. A marcat din nou în campionat

Cristiano Ronaldo a marcat în cel de-al treilea joc consecutiv de la revenirea la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 18:07
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 18:10

Portughezul de 36 de ani a înscris pentru echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer, în victoria pe care 'diavolii roșii' au obținut-o în fața lui West Ham, scor 2-1. 

CR7 a egalat în minutul 35, fiind cel de-al patrulea gol pe care îl reușește în cele trei meciuri în care a jucat de când a revenit la United.

În partida cu Newcastle, din Premier League, a bifat o dublă, iar în Champions League, a marcat un gol, singurul reușit de englezi în înfrângerea cu Young Boys, din deplasare. 

Și-a schimbat locuința în Anglia 
 

Cristiano Ronaldo și familia sa s-au mutat pe o proprietate din Manchester, însă au fost nevoiți să se mute după doar câteva săptămâni. 

Evaluată la aproximativ șapte milioane de euro, locuința nu a fost pe placul starului portughez, din cauza zgomotului făcut de niște oi care se aflau în preajma conacului. 

Deranjat de faptul că nu se poate odihni așa cum trebuie, Ronaldo a hotărât să se mute de acolo într-o locuință din Cheshire, evaluată la aproximativ 4 milioane de euro, după cum se arată în The Mirror. 

Modifică setările cookies