Torres si-a pierdut mintile dupa ratarea cu United! A luat primul ROSU de la venirea in Anglia! The Sun: "Ce IDIOT!" Ce meciuri pierde:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 Septembrie 2011, 18:29

	Torres si-a pierdut mintile dupa ratarea cu United! A luat primul ROSU de la venirea in Anglia! The Sun: "Ce IDIOT!" Ce meciuri pierde:

Fernando Torres vrea neaparat sa fie inger si demon la Chelsea meci de meci. Daca etapa trecuta a dat gol si apoi a ratat incredibil, acum a dat gol si a luat rosu la 10 minute distanta!

Fernando Torres a marcat golul de 1-0 in minutul 29 al meciului cu Swansea insa a primit cartonas rosu cu 6 minute inainte de pauza pentru un fault inutil la mijlocul terenului! Torres a intrat cu picioarele inainte la un adversar si a vazut direct cartonasul rosu!

Este pentru prima data cand Torres primeste un cartonas rosu de la venirea in Anglia. Ultima data cand a fost eliminat s-a intamplat pe 9 Septembrie 2006, in meciul Atletico Madrid - Valencia, din prima liga spaniola.

Jurnalistii de la The Sun l-au facut praf pe Fernando Torres in rubrica live a meciului, gestul fiind caracterizat "idiot"! Atacantul spaniol va primi cel mai probabil 3 etape de suspendare si va rata meciurile cu Bolton(deplasare), Everton(acasa) si QPR(deplasare). In mod normal, Torres va reveni abia la meciul cu Arsenal din 29 Octombrie.

Sursa: Dail Mail

Pedepse sporite pentru conducerea pe contrasens, pe autostradă. Permisul ar putea fi suspendat patru luni
BRAT
Modifică setările cookies