Marica este aproape de un transfer BOMBA in Premier League! Este pe lista atacantilor urmariti de Arsene Wenger! Ajunge la Arsenal?

Autor: Sport.ro
Sambata 03 August 2013, 22:10

	Marica este aproape de un transfer BOMBA in Premier League! Este pe lista atacantilor urmariti de Arsene Wenger! Ajunge la Arsenal?

►Rrrraaaul Ruuusescu pe Teatrul Viselor: Man United – Sevilla, vineri 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Ciprian Marica este pe lista lui Arsenal, conform Teamtalk.com, si poate ajunge la echipa antrenata de Arsene Wenger in aceasta vara.

Romanul a ramas liber de contract dupa ce si-a incheiat angajamentul cu Schalke, si a fost legat in urma cu o saptamana de un transfer la Lazio Roma, negocieri ce nu s-au concretizat pana in prezent.

De altfel, romanul este unul dintre cei mai doriti jucatori din Estul Europei in aceasta vara, venind din postura de jucator liber, fiind dorit de echipe din Anglia, Italia, Rusia si Germania.

Atacantul roman s-a potrivi de minune pe profilul jucatorului transferat de Wenger: este inalt, loveste bine mingea cu capul, provine din spatiul est european (la fel ca Arshavin, Hleb sau Fabianski) dar mai ales vine liber de contract si cu un salariu relativ mic pentru Premier League, de pana in 2 milioane de euro pe an.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT