Tevez, MARGINALIZAT la City! Cum sa-ti distrugi cariera intr-o secunda de nebunie:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Octombrie 2011, 12:48
Tevez, MARGINALIZAT la City! Cum sa-ti distrugi cariera intr-o secunda de nebunie:

Tevez s-a antrenat singur ieri la baza de antrenament de la Carrington si asteapta o noua decizie a clubului in ceea ce-l priveste.

Argentinianul n-a parut afectat de faptul ca nimeni nu-l mai baga in seama la City. A facut toate exercitiile cerute de antrenorul pus la dispozitie de club si a plecat zambind de la antrenament. Chiar daca a fost chemat mai tarziu decat restul jucatorilor de la prima echipa, Tevez se simte inca parte din lot. Spune ca e gata oricand sa joace pentru City, dar pune o conditie: Mancini sa-si ceara scuze pentru afirmatiile pe care le-a facut la adresa lui.

Tevez a luat legatura cu sindicatul jucatorilor si a transmis versiunea sa: n-a refuzat sa intre pe teren la Munchen, ci doar n-a mai avut chef sa se incalzeasca, asa cum i-a cerut managerul.

Desi pretinde ca are sustinerea colegilor, atacantul n-are nicio sansa de a fi reintegrat de City. Nimeni nu i-a sustinut versiunea dupa cearta cu Mancini, mai multi dintre coechipieri alegand sa-i critice public atitudinea.

 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT