'Tata, tu esti prea tare pentru noi!' Niste DEMENTI din Premier League l-au refuzat pentru ca e prea destept! Un manager de MILIOANE din Europa a INGHETAT cand a auzit asta

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Septembrie 2012, 16:55

	'Tata, tu esti prea tare pentru noi!' Niste DEMENTI din Premier League l-au refuzat pentru ca e prea destept! Un manager de MILIOANE din Europa a INGHETAT cand a auzit asta

Au fost impresionati de CV-ul lui si de planul pe care il aveau pentru club, dar nu le-au placut termenii pe care ii folosea!

Inainte sa ajunga pe banca lui Porto, Andre Villas Boas a fost la un pas sa semneze cu Burnley! Aflata in cautare de antrenor dupa ce Owen Coyle a plecat la Bolton, Burnley a anuntat ca face angajari. Unul dintre cele mai bune CV-uri pe care le-au primit a fost al lui Andre Villas Boas, care pe langa activitatea sa, a inclus si o prezentare Powerpoint cu planul pe termen lung pentru club.

"Am primit o aplicatie foarte interesanta pentru job. De fapt, CV-ul si prezentarea Powerpoint au fost exceptionale! Dar totul era prea complicat, au fost multe lucruri pe care nu le-am inteles! Eu stiu de la un prieten ca antrenorii trebuie sa vorbeasca la nivelul de ingelegere al laptarilor, astfel incat sa nu existe nimeni care sa nu il inteleaga.

Jargonul fotbalului e din ce in ce mai rau, iar Villas Boas foloseste foarte multi termeni dubiosi! Ce ar fi inteles baietii daca Andre folosea termeni ca 'solidificare' sau altii de genul asta', e comentariul fostului sef al lui Burnley, Paul Fletcher, care va publica in curand o carte despre activitatea sa in fotbal.

Daca ar fi fost acceptat de Burnley, Villas Boas ar fi ratat sansa de a o antrena pe FC Porto, unde a fost numit imediat dupa finalul sezonului 2009-2010. Dupa un sezon magic, in care a castigat campionatul, Cupa si Europa League, a trecut la Chelsea, de unde a plecat insa dupa numai 9 luni. Acum, portughezul incearca inca o data in Premier League, la Tottenham.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 28 mai. 18.594 de cazuri confirmate, 1227 de decese
BRAT