SUSPENDAREA il face sa se gandeasca la retragere! "Copilul-problema" al francezilor vrea sa se lase la doar 27 de ani!

SUSPENDAREA il face sa se gandeasca la retragere! "Copilul-problema" al francezilor vrea sa se lase la doar 27 de ani!

Hatem Ben Arfa se gandeste sa renunte la fotbal, desi are doar 27 de ani.

O suspendare l-a facut sa se gandeasca la asta: a ajuns la Nice, in Franta, dupa ce s-a despartit de Newcastle. Intre timp, imprumutul la Hull nu a functionat, astfel ca a ajuns in Franta.

Numai ca FIFA l-a pedepsit, conform regulii care spune ca un jucator nu poate fi la mai mult de trei formatii intr-un singur sezon, insa are voie sa joace la doar doua dintre cele trei echipe.

Ben Arfa nu mai are voie astfel sa joace deloc pana la vara, pentru francezii de la Nice.

"Iese din discutie varianta ca el sa mai ramana la Nice. Va pleca imediat, dar se gandeste sa renunte la fotbal din cauza acestui scandal", a spus avocatul sau, Jean-Jacques Bertrand.

Greseala este ca Ben Arfa a apucat sa joace in amicalul lui Newcastle, castigat cu 5-2 in fata celor de la Reading U21, in august 2014. El a plecat apoi ca imprumut la Hull, acolo unde a prins noua jocuri.

Ben Arfa a fost considerat un jucator extrem de talentat, unul dintre cei mai promitatori care au imbracat tricoul Frantei dupa 2000.

Numai ca el a bifat doar 13 meciuri in aproape 8 ani la nationala. In 2004, la Europeanul U17, Ben Arfa a iesit campion, pentru ca patru ani mai tarziu sa ia titlul de cel mai bun tanar jucator din Ligue 1, in fata lui Nasri sau Hazard.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies