SURPRIZA: Cu cati bani pleaca Mourinho de la Chelsea dupa ce a fost demis

Autor: Sport.ro
Joi 17 Decembrie 2015, 17:44
SURPRIZA: Cu cati bani pleaca Mourinho de la Chelsea dupa ce a fost demis

Jose Mourinho a fost dat afara de la Chelsea, la sapte luni de la castigarea titlului.

Roman Abramovici n-a mai suportat sa vada caderea incredibila a lui Chelsea in clasament si l-a demis pe Mourinho chiar inainte de Craciun.

Rezilierea s-a facut pe "cale amiabila", asa cum a anuntat clubul intr-un comunicat pe site-ul oficial, dar asta nu inseamna muntele de bani pe care s-a sprijinit Mourinho la fiecare speculatie privind posibila demitere.

Clauza de reziliere din contract era de 50 de milioane de euro, dar Mourinho nu va primi niciun ban din aceasta suma. Cel putin asta sustine jurnalistul BBC Dan Roan, care a explicat in ce conditii financiare s-a facut rezilierea.

"Jose Mourinho a avut o intalnire in jurul orei 14:30 GMT (16:30) cu oficialii clubului, in care a aflat ca Chelsea vrea sa ii rezilieze contractul. Nu va primi cei 50 de milioane de euro, clauza de reziliere, ci doar salariul ramas pana la finalul sezonului, adica restul de bani pana la 15 milioane de euro.", a spus jurnalistul BBC.

Jose Mourinho, omul care i-a adus titlul lui Chelsea in urma cu sapte luni, a lasat echipa pe locul 16 in clasament, la doar un punct peste zona retrogradarii.

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies