Soc TOTAL pentru Guardiola! FIFA ii poate distruge planurile! Cum a reactionat antrenorul lui Man City cand a aflat de sanctiune

Soc TOTAL pentru Guardiola! FIFA ii poate distruge planurile! Cum a reactionat antrenorul lui Man City cand a aflat de sanctiune

Manchester City este in pericol sa primeasca o interdictie la transferuri pentru urmatoarele 2 perioade!

 

Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a insistat ca echipa sa nu va fi afectata de o posibila interdictie la transferuri pentru urmatoarele 2 perioade. Un oficial de la FIFA a declarat ca Man City va fi sanctionata in viitorul apropiat la fel cum a patit si Chelsea.

Motivul sanctiunii este acelasi ca in cazul lui Chelsea - modul in care au fost transferati jucatori minori de catre City. Intrebat de acest lucru inainte de partida de Cupa Angliei contra celor de la Swansea, Guardiola a spus: "Echipa este buna. Este foarte, foarte buna" a insistat Guardiola.

"Am spus ce aveam de spus. Este clar in opinia mea, clubul a emis un comunicat asa ca nu mai am alte comentarii" a spus Guardiola cand a fost intrebat si despre posibila sanctiune pentru incalcarea Fair-Play-ului Financiar.

O asemenea sanctiune ar opri planurile lui Guardiola de a face un nou transfer important la City - De Ligt de la Ajax, Isco de la Real Madrid sau Rabiot de la PSG sunt posibilele tinte ale lui City.

 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies