Real Madrid Carlo Ancelotti la liga Spania Campionate externe

Inca o lovitura pentru Real pe finalul de sezon! Cu sanse minime sa mai prinda Barca in campionat, madrilenii raman si fara Ancelotti

Realul nu il va mai avea pe Carlo Ancelotti pe banca tehnica in ultimele doua etape ale campionatului. Antrenorul italian a fost suspendat de Comisia de Disciplina si isi va termina pedeapsa odata cu sezonul din La Liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:23
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:31

Real Madrid va juca ultimele doua etape din La Liga fara antrenor pe banca. 

Carlo Ancelotti a fost suspendat astazi de Comisia de Disciplina a Federatiei Spaniole de Fotbal dupa ce s-a contrat cu brigada de arbitri care a oficiat meciul cu Valencia, incheiat 2-2.

Ancelotti le-a reprosat acestora mai multe faze si i-a aplaudat ironic, motiv pentru care a primit o suspendare de doua etape.

"La finalul meciului, Carlo Ancelotti, de la 30 de metri, a aplaudat ironic si si-a manifestat vocal dezacordul cu prestatia oficialilor", a notat centralul Clos Gomez in raportul de arbitraj.

Astfel, Ancelotti nu va putea sta pe banca in meciurile cu Espanyol si Getafe.

Marea intrebare ramane insa daca cele doua etape se vor mai disputa. Sindicatul Fotbalistilor din Spania nu e de acord sa renunte la greva anuntata, in ciuda presiunilor facute de Liga Profesionista.

Liga a dat in judecata Federatia, in timp ce RFEF si Sindicatul Fotbalistilor anunta ca nu va renunta la greva pana cand Guvernul nu va face mai multe concesii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!